v 20 (19+0 - 19+6)

första milstolpen är förbi! 50% är passerat och äntligen är jag längre gången än vad jag har kvar! om cirka 40 dagar börjar nedräkningen från 100. vilken magisk tid jag (och alla andra preggos) är i, längtan, förväntan, spänning och glädje över den lilla i magen :) men även lite oro och rädsla för allt som komma skall.
 
det som börjat hända denna magiska vecka är att sparkarna har blivit mer tydliga, det är fantastiskt mysigt att ligga och känna på dem och max fick för första gången en "tydlig" spark på handen. annars rullar livet på, har beställt en massa babyboxar med gratisprylar (hehe ;)) och börjar känna att det är dags för lite barnvagnssafari i barnvagnsdjungeln men max vill vänta ett tag till :)
 
jag vill bara göra alla bebissaker! NU! men eftersom man ska räkna med att bebisen kommer from vecka 38, alltså om 17 veckor så känns det ändå som att vi har tid på oss :) har en väninna som är 4 veckor före mig och de har hunnit köpa vagn, så det kanske börjar bli dags? vi har iofs tänk köpa den begagnad så det är ingen direkt leveranstid :) hmm.. vi får se hur det blir med den saken :)
 
 
19+6
 
j.