kalle har en vän i sin ålder, leah, och vi träffade henne och hennes mamma på BVC när kalle var 2,5 veckor gammal ♡ sedan sågs vi iofs inte mer på ett tag då vi varken tog varandras namn eller nr. vi hade dock samma barnmorska på BVC så vi sågs igen på föräldragruppen :) 
 
till en början såg de knappt varandra, de hade fullt upp med att styra sina egna händer men idag är de jättegoa med varandra! leah blir helt överlycklig när hon får syn på kalle och tvärtom! ♡ SÅ SÖTA! ska bli så roligt att se när de kan leka tillsammans! nu blir det mest att de snor varandras leksaker och "pussar" på varandra när de kommer åt ♡
 
leah är två veckor äldre än kalle så de utvecklas verkligen tillsammans och lär sig av varandra. jag och josefin har såklart nytta av varandra också med tips och råd i nuet och såklart stöd med olika delar. och vi bor ett stenkast ifrån varandra - så skönt! en kaffe hinner man ju alltid med ;)
 
jag hoppas att vi kommer hänga ihop under barnens uppväxt, jag tror de kommer ha väldigt kul ihop isåfall! tänk att ha en vän som man känt hela livet? lyxigt!
 
 

Kommentera

Publiceras ej