jag har skrivit om detta förut - samsovning. det är helt underbart när hela familjen ligger och sover tillsammans, det är varmt och det finns alltid någon att snusa på när man vaknar till. däremot så vaknar man lätt av minsta lilla rörelse. eller..iaf mamman i huset! kalle är nu inne i någon fas som gör att han sover dåligt. han gnyr mycket i sömnen och "pratar". han vaknar till och är ledsen för att han är trött, flera gånger/natt och har svårt att komma till ro själv.
 
HÄR önskar jag att kalle tog napp, för att så fort han får bröstet så somnar han om. men vi försöker ju sluta nattamma men att sitta och buffa, buffa och buffa i någon halvtimme känns inte alls lika lockande som att ta fram tutten och så har vi alla somnat om inom en minut. och alla säger ju att man ska göra det som alla får mest sömn av så vi får väll kämpa på ett tag till med amningen på natten, även om det kan vara väldigt påfrestande ibland.
 
jag vill införskaffa en till säng i vårat sovrum men då kan egentligen kalle sova i sin egna säng...planen är ju att han ska sluta nattamma och när det är klart så ska vi börja öva sova i egen säng..man skulle såklart kunna ta två flugor i en smäll här men...det är ju SÅ mysigt att sova med bebis. han växer ändå upp alldeles för fort och sova i egen säng, det kommer han hinna med ändå! planen är väll att han ska sova i egen säng tills nästa bebis kommer och det är ju ett bra tag kvar tills dess!

Kommentera

Publiceras ej